06. 12. 2016.

Novi cjenovnik za fiksnu telefoniju





“Telekom Srpske” uvešće od 1. januara jedinstvenu cijenu za pozive prema fiksnim mrežama u BiH u iznosu od 0,040 KM po minuti bez PDV-a, saopšteno je iz Regulatorne agencija za komunikacije BiH.
Za korisnike osnovnog tarifnog paketa, cijena poziva unutar fiksne mreže “Telekoma Srpske” ostala je na istom nivou, dok je cijena poziva prema drugim fiksnim mrežama u BiH snižena za 23,08 odsto.
Kompanija “BH telekom” će od 1. januara uvesti jedinstvenu cijenu za pozive prema fiksnim mrežama u BiH u okviru osnovnih tarifnih paketa od 0,042 KM po minuti bez PDV-a. Za korisnike osnovnog tarifnog paketa, cijena poziva unutar fiksne mreže “BH telekoma” povećana je za 27,27 odsto, dok je cijena poziva prema drugim fiksnim mrežama u BiH snižena za 19,23 odsto. “BH telekom” je ukinuo popust na cijene poziva unutar fiksne mreže u periodu slabog saobraćaja radnim danima od 19.00 do 7.00 časova, te nedjeljom i državnim praznicima.
Kompanija “Hrvatske telekomunikacije” uvešće jedinstvenu cijenu za pozive prema fiksnim mrežama u BiH od 0,048 KM po minutu bez PDV-a. Za korisnike osnovnog tarifnog paketa cijena poziva unutar fiksne mreže “Hrvatskih telekomunikacija” povećana je za 37,14 odsto, dok je cijena poziva prema drugim fiksnim mrežama u BiH nepromijenjena

Nema komentara:

Objavi komentar