17. 11. 2016.

ŠIPRAŠKI DON ŽUAN:Đido Stopanac




JASMIN ALIC u narodu poznatiji pod nadimkom ĐIDO IZ STOPANA, je kralj nevidjenih gluposti i stalno je inspiracija ziteljima Sipraga za komediju.Uvijek uspije svom sagovorniku navuci osmjeh na lice.
Đido je svestrani srcolomac i nevidjeni "zenskaros".
U svom skromnom zivotu,sa svoje 42 god.uspio je ono sto je malo kome poslo za rukom- da se ozeni vise puta,price kruze da je preko deset nevjesta prenio preko svog kucnog praga.
Koji uspjeh!
Ono sto neko ne uspije ostvariti za cijeli zivot,za dzidu nije nikakav problem.On svaku uspije nagovoriti da podje sa njim u rodno selo Stopan.
Kad vidi njega,onakvog slatkorjecivog,sposobnog-ni jedna se ne uzasava odlaska na selo.Svaka preuzme i seljacke poslove i budu mu uzorne supruge.
Medjutim,opet nece da ostanu vjecno s njim.U cemu je problem sa nasim Đidom ostaje velika sipraska misterija.Kako dodju,sve te zenske tako necujno i odu.
OPET ĐIDO SAM.
Mozda razlog za bijeg njegovih nevjesti lezi u tome sto Đido ima vise otvorenih profila.Vise aktivnih profila.Ne svidja se svakoj zeni to da se njihov muskarac dopisuje sa drugima,da se izjasnjava kao slobodan i u potrazi za buducim plijenom-a zena vec u kuci.
Nedavno je Đido presao sve granice ukusa.Zbog komentara na jednom od svojih profila MUP RS ga je dva puta vodio na ispitivanje u policijsku stanicu Kotor Varos.
Javnosti je slabo poznato sta je sporno u navedenim komentarima.
NAVODNO se smatrao licno ostecenim od Fazlica,nekad vojnog lica u Armiji BIH,te je istom slao razne provokativne poruke i optuzivao ga za razna desavanja u toku rata.
Policija RS je smatrala to narocito zanimljivim i odlucila ga saslusati u vezi sa svojim izjavama.
Dalji tok navedenog dogadjaja nije poznat.
Jednom i neponovljivom avanturisti Đidi,zelimo puno srece u potrazi za novom mladenkom.
Uvjereni smo da ce ih biti jos mnogo.

Nema komentara:

Objavi komentar